Hirdetés

virtualiskiallitas.lap.hu / Festőmüvészek H - W

Festőmüvészek H - W

akvarell-festmények

Ha egyedi festményt akar! - Hámori Béla zuglói építész-festőművész oldala. Dinamikus, egyedi olajfestmények, ősi szimbólumok-ezoterikus festmények, tájképek, narancs-képek, tanya-sorozat, a 60-as évek retro-világa. Érdekességek: biofestészet, köztéri és egyéni szobrok. Az alkotások feldobják a hely varázsát, térrendező hatásúak házban és lakásban, kávéházban vagy szórakozóhelyen egyaránt.

Kortárs pécsi festőművész. Munkái lírai absztrakt olajképek, intenzív izzó színekkel, határozott képi szerkezettel. A komplementer színharmóniák és a kompozíció rendje egymásra épülve, egymást kiegészítve teremtik meg a képekből sugárzó belső feszültsége

Kelemen Ferenc Mosonmagyaróváron élő alkotó munkáinak on-line bemutatója. A lap tartalmazza a festőművész fontosabbnak vélt munkáinak reprodukcióit, szakmai önéletrajzát, kiállításainak felsorolását. Tájképek, csendéletek, figurális ábrázolások, non-figurativ munkák egyaránt szerepelnek a bemutatóban. Az oldal folyamatosan bővül, érdemes visszanézni!

Portrék, Másolatok, Figurálisképek

Megvásárolható grafikai munkák festmények, olaj és tűzzománc-kerámia képek.

Festmények és rajzok

Olajfestmények tájkép, városkép, csendélet témakörökben

Kosaras Renáta festőművész, kortárs képzőművész honlapja bemutatja a festőnő képeit, alkotásait: festményei a gesztusfestészet elemeit hordozzák keveredve  impresszionista elemekkel. Az absztrakt művek - a nem mindennapi alkotások meglepő anyaghasztnálata

festő, grafikus, tipográfus

Egyedi elképzelésből és vallásos ihletettségből készült festmények.

Egyedi vászon,olajfestmények a szimbólumok világában.Aktuális kiállítás ajánló,állandó galéria: Kapolcs,Forrás Galéria 1992 óta kiállít, a Független Magyar Szalon Képzőművészeti Egyesület tagja.Diploma: Savaria Nyugat-Magyarországi Egyetem Művészeti Kar, festő szak. Díjak: 2009. Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület - Radnóti Év - pályázat 2009. KIEM pályázat - Mezőtúr 2009. Panton pályázat 1. helyeze

Rehorovics Anita festőművész

Tájképek:olaj,akvarell

Szathmáry József Maryjoz festőművész webgalériája

Szokodi Veronika webgalériája

piktor-iskola-vasárnapi projektek

Turcsányi Béla debreceni festőnűvész

kortárs festőművész galáriája

Venczák Marianna

Meghatározás:

Lap célja müvészeti alkotások, mütermen kivüli megjelenitése.Érdeklődök és művészek megnézhetik külömböző müvészeti ágakban milyen müvészeti alkotások születtek.

Lap célja müvészeti alkotások, mütermen kivüli megjelenitése.Érdeklődök és művészek megnézhetik külömböző müvészeti ágakban milyen müvészeti alkotások születtek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Festőmüvészek H - W
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés